Deel deze actie op jouw sociale kanalen en #tag je favoriete winkel!

Disclaimer

Deze website www.helpdewinkelier.nl (de “Website”) is eigendom van HelpDeWinkelier (hierna te noemen “HelpDeWinkelier”), de ondernemingen met adres Hekven 2D, Breda. Cotton Ball Lights B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20168951. Korte Leidsedwarsstraat 49-I, Amsterdam. Orderchamp B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72677872. Herengracht 54, Amsterdam. Lightspeed Netherlands B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17229470.  Klokgebouw 195, Eindhoven. DMWS B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71310991. Rijksstraatweg 26, Utrecht. FanWork Events B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72062240. Edisonweg 1, IJsselstein. Gifty B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69506981.

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de Website. Door de Website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Inhoud Website

HelpDeWinkelier behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de inhoud van de Website en deze disclaimer te wijzigen of te verwijderen zonder mededeling daarvan aan u te hoeven doen.

HelpDeWinkelier besteedt veel zorg en aandacht aan de inhoud van de Website, maar het gebruik van (informatie op) de Website is voor eigen risico. Ondanks onze inspanning, kan het voorkomen dat de inhoud van de Website onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. De inhoud van de Website wordt dan ook zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden.

Alle prijzen getoond op de Website zijn onder voorbehoud van fouten veroorzaakt door bijvoorbeeld een onjuiste invoer of technische problemen. Informatie, dus ook aanbod van producten en diensten kan fouten omvatten of achterhaald zijn. Voor de gevolgen van dergelijke fouten is HelpDeWinkelier niet aansprakelijk. Op grond van dergelijke fouten komt geen overeenkomst tot stand tussen u en HelpDeWinkelier.

Aansprakelijkheid

HelpDeWinkelier is niet aansprakelijk voor enige schade of andere nadelige gevolgen door gebruik van (informatie op) de Website. Indien u handelingen verricht op basis van (informatie op) onze Website is dit voor uw eigen risico. Er komt geen overeenkomst tussen u en HelpDeWinkelier tot stand op grond van fouten en/of onvolledige of achterhaalde informatie.

HelpDeWinkelier is niet aansprakelijk voor het als gevolg van een storing niet toegankelijk c.q. beschikbaar zijn van de Website en HelpDeWinkelier is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor storingen in netwerken van derden door middel waarvan de toegang tot de Website wordt verkregen. Daarnaast is HelpDeWinkelier niet aansprakelijkheid voor inhoud van de Website welke afkomstig is van derden.

De Website bevat hyperlinks naar websites van derden. HelpDeWinkelier aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot (de inhoud van) deze websites en/of diensten van derden.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Ondanks dat HelpDeWinkelier er alles aan doet om misbruik te voorkomen, is HelpDeWinkelier niet aansprakelijk voor informatie die gebruikers op de Website plaatsen. HelpDeWinkelier controleert de inhoud die gebruikers van de Website op de Website plaatsen niet, maar kan deze inhoud wel aanpassen. Indien er klachten zijn, kan HelpDeWinkelier deze inhoud onderzoeken en waar nodig ingrijpen.

Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Website berusten bij HelpDeWinkelier voor zover deze niet bij derden berusten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HelpDeWinkelier is het niet toegestaan om (delen van) de Website, informatie op de Website of ander materiaal getoond op de Website openbaar te maken, te verveelvoudigen, op te slaan of te koop aan te bieden in welke vorm dan ook.

Contact

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met HelpDeWinkelier via de chat.

Initiatiefnemers

#helpdewinkelier is een initiatief van:

  • CottonBallLights
  • Orderchamp
  • Lightspeed
  • DMWS
  • FANWORK EVENTS
  • Gifty

Partners

#helpdewinkelier bedankt onderstaande partners:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »